Small group training (coming soon)

Small Group Training is personal training maar dan in een klein groepsverband van maximaal 6 personen, waarbij je wekelijks 1 of 2 keer traint op een vast gekozen tijd.

Hierdoor blijft de kracht van persoonlijke aanpak gewaarborgd maar heb je tegelijk de motivatie van gelijkgestemde groepsgenoten om alles te kunnen geven tijdens de sessie en het trainingsproces.

De persoonlijke aandacht houdt in dat de trainer je niet alleen tips geeft om de oefening veilig, maar ook efficiënt voor jouw lichaamstype uit te kunnen voeren. Naast de trainingssessies krijg je ook als groep een trainingsplan. Je kunt dus buiten de sessies met de trainer om ook samen het programma volgen in de sportschool.

 • Train samen in een kleine groep
 • Kracht en conditieplan
 • Train samen op vaste tijden
 • Inclusief handige fitnesshandleidingen

SHaping for women

Voor vrouwen die willen werken aan een aantrekkelijk gevormde beach body

women-groepsles-vital-gym

Energiek & Fit

Voor zowel mannen als vrouwen die willen werken aan meer energie, conditie, kracht en vitaliteit.

Voedingsbegeleiding?

Wil je ook begeleiding met je voeding? Dan kun je optioneel online voedingsbegeleiding combineren met Small Group Training.

Je ontvangt dan een persoonlijk voedingsplan en wordt online begeleid door een ervaren coach met behulp van de Vital Gym App. Je krijgt dan een intake waarbij we je uitgangspositie vastleggen met een nulmeting om je progressie te kunnen bijhouden (huidplooimeting, lichaamsomtrek, foto’s).

Je kunt maandelijks een check-up doen om je progressie te meten en waar nodig het dieet bij te werken op basis van jouw behoeften.

Fitnesshandleidingen

Naast Small Group Training krijg je ook diverse praktische handleidingen met educatieve tips op het gebied van training en voeding maar ook slaap, stress management en motivatie. De onderwerpen van deze handleidingen zijn gebaseerd op onze vier pijlers voor groei:

 1. 1
  Mindset
 2. 2
  Nutrition
 3. 3
  Recovery
 4. 4
  Fitness

Small Group Training is beschikbaar v.a. €12,50 per maand