Onbeperkt Sporten

  • Flexibel lidmaatschap: maandelijks opzegbaar
  • Zones voor kracht, sport en vrouwen
  • Elke dag open van 06:00 - 23:00
  • Altijd een Personal Trainer op de vloer
  • Nu geen inschrijfgeld: bespaar €25,-

39,95

Onbeperkt sporten student*

*Je bent 26 jaar of jonger en volgt een voltijd mbo- hbo- of wo studie.

29,95

"


Eerst moest ik me er altijd toe zetten om naar de sportschool te gaan, maar sinds ik bij Vital sport is dat een stuk makkelijker geworden! Heb gemerkt dat het belangrijk voor me is om in een fijne omgeving, met goede apparaten en een gezellige sfeer te sporten. Kortom, fijn plekkie dus Vital Gym!


Daniel

"


Vital Gym Arnhem is een fijne sportschool! De sfeer is goed en het personeel is vriendelijk, zowel bij binnenkomst als tijdens het sporten. Ik kom er twee keer per week voor krachttraining.


Myrna

"


If you really want to reach your goals and see the difference, oh well that’s the only place to be!!! The crew of professionals is side by side with you to guide your path of success. Moreover, fellow members always bring the energetic spirit and never let you down!


Fanni

de virtuele tour van vital gym

Wil je even binnenkijken? Bekijk dan onze Virtuele Tour.

Adres en contactinformatie

Wil je een rondleiding en eenmalig gratis trainen?

Adres & contact

Eusebiusplein 61
6811 HG Arnhem
026-4427296
info@vitalgym.nl

Parkeren

  • De dichtstbijzijnde parkeerplekken t.o.v. Vital Gym Arnhem vind je bij het Eusebiusplein, Arien Verhoeffstraat en de Trans.
  • Ook kun je je auto kwijt bij Rozet, hier betaal je bovendien na 18:00 slechts € 0,50 per uur.
  • Op nog geen 10 minuten lopen kun je gratis parkeren, op een deel van de Nieuwe Kade (stroomopwaarts).

#Mindset

Een sterke mindset is van belang om je doelstelling te behalen en te kunnen behouden. Gedragsverandering begint bij veranderingsbereidheid. Vanuit daar kan er actie worden ondernomen en leren we je, hoe je jouw wilskracht om kunt zetten in skillkracht (resultaat).

#fitness

Wanneer je jouw vitaliteit, shape of atletisch vermogen wilt optimaliseren dan is kracht- en of conditietraining gericht op progressie of behoud essentieel. Vooruitgang boeken motiveert om het vol te houden en daar helpen onze trainers graag bij.

#nutrition

Om jouw doelstelling te bereiken, kun je niet om voeding heen. #Superfood, #broodloos, #detox zijn tegenwoordig hippe begrippen. Maar, voeding is gewoon voeding. Wat, wanneer en hoeveel je eet heeft invloed op jouw lichaamssamenstelling, vitaliteit en (sport)prestatie. Ons team helpt je om dit voor jou praktisch en leuk te maken!

#recovery

Optimaal herstel is van grote invloed op processen als vetverlies én spieropbouw. Slaapkwaliteit en de balans tussen inspanning en ontspanning spelen hierbij een belangrijke rol. Ons doel is om je ook hierin te leren wat wel en niet werkt voor jou.