Onbeperkt Sporten

  • ma/vr open van 06:00 - 23:00. za/zo van 060:00-20:00
  • Gespecialiseerd in krachttraining
  • Women only zone
  • Flexibel lidmaatschap: maandelijks opzegbaar
  • Nu geen inschrijfgeld: bespaar €25,-

€47 p.m.

Onbeperkt sporten student*

*Je bent 26 jaar of jonger en volgt een voltijd mbo- hbo- of wo studie (halfjaarlijkse check).

€40 p.m.

Dagpas

€ 13

Wil je een rondleiding en eenmalig gratis trainen?

Waarom Vital Gym?

Ruime openingstijden

Van maandag t/m vrijdag zijn we open van 06:00 - 23:00. In het weekend kun je komen trainen van 06:00 - 20:00. Zo garanderen we dat het nooit te druk is.

Specialist in krachttraining

Krachttraining is bij ons geen bijzaak. Onze gym is ingericht met merkapparatuur van hoge kwaliteit, specialistische accessoires en veel zware gewichten. We hebben veel van deze materialen dubbel, zodat je niet hoeft te wachten.

Women only zone

Een unieke zone, specifiek ingericht voor vrouwen. In deze ruimte kun je ongestoord en met een fijn gevoel trainen. No men allowed!

Kundige coaches om je te helpen

Er is altijd een kundige en vriendelijke coach aanwezig om je te helpen als je een vraag hebt over een oefening of apparaat.  Wil je meer begeleiding? Dan zijn er ook Personal Trainers.

Motiverende & prettige sfeer

Van beginners tot gevorderd, iedereen sport bij Vital Gym om zichzelf te verbeteren. Je kunt lekker je ding doen zonder dat mensen je beoordelen of je je ongemakkelijk hoeft te voelen.

Schoon & netjes 

Niemand houdt van een rommelige gym. Bij Vital Gym vind je schone toiletten en kleedkamers. We zorgen voor opgeruimde zalen waarbij de spullen die jij nodig hebt altijd op hun plek liggen.

Neem De Virtuele Tour

Wil je even binnenkijken? Bekijk dan onze Virtuele Tour.

"


De ruime openingstijden bieden de mogelijkheid te gaan sporten wanneer het je uitkomt. Ook in de weekenden kun je tot in de late uurtjes terecht. Het interieur is na de verbouwing van ongekend niveau. Het lijkt meer op een club dan een sportschool wat het sporten een stuk leuker maakt.


"


De ruime openingstijden bieden voor ieder een mogelijkheid om op zijn of haar tijd te komen sporten. Je wordt altijd vriendelijk begroet bij binnenkomst waardoor je met een prettig gevoel gaat sporten.


"


Professionele en vriendelijke sfeer met kundige begeleiding. Zeer grote variatie aan goed onderhouden equipment en accessoires voor cardio tot powerlifting.


Specialistische zones met veel kwalitatieve apparaten

Niet meer wachten en ruime keus

#Strength zone
Bij de inrichting van de Strength zone is gekeken naar wat nodig is om sterker te worden. Hier vind je alles wat je nodig hebt om spiermassa te kweken én sterker te worden. 

#WOMEN only ZONE

Een unieke zone, specifiek ingericht voor vrouwen. In deze ruimte kun je ongestoord en met een fijn gevoel trainen. No Men Allowed!

#cardio ZONE

Werk in de Cardio Zone op een prettige manier aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen, vitaliteit, gezondheid en hart-longfunctie.

Lounge

Lounge

Kleedkamers met douche

Kluisjes

Adres & contact

Eusebiusplein 61
6811 HG Arnhem
026-4427296
info@vitalgym.nl

Parkeren

  • De dichtstbijzijnde parkeerplekken t.o.v. Vital Gym Arnhem vind je bij het Eusebiusplein, Arien Verhoeffstraat en de Trans.
  • Ook kun je je auto kwijt bij Rozet, hier betaal je bovendien na 18:00 slechts € 0,50 per uur.
  • Op nog geen 10 minuten lopen kun je gratis parkeren, op een deel van de Nieuwe Kade (stroomopwaarts).