Onbeperkt
Sporten

€ 37,50

per maand
Voor elk doel, budget en behoefte een plan! Ook als je niet bij ons sport

Energiek & Fit

Voor iedereen die op een verantwoorde en effectieve manier wil werken aan meer energie, conditie en kracht.

SHAPE

Voor iedereen die wil werken aan een aantrekkelijk gevormde beach body.

Powerlifting

Voor iedereen die toewerkt naar een powerliftwedstrijd of gewoon sterker wil worden op de deadlift, benchpress en squat.

Bodybuilding

Voor iedereen die toewerkt naar een bodybuildingwedstrijd.

AFSLANKEN

Voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afslanken.

sportprestatie

Voor iedereen die wil werken aan specifieke sportprestaties.

en ontdek welke vorm van begeleiding het beste bij je past

Vital Gym App

Vanaf €10,- per maand

Werk zelfstandig naar je doel

Small Group Training

Vanaf €12,50 per maand

Train samen in een small group naar je doel

Online Personal Coach

Vanaf €25,- per maand

Werk samen met jouw (online) personal coach naar je doel

Personal Trainer

Vanaf €45,- per sessie

Train samen met je Personal Trainer naar je doel

 • Vital Gym Arnhem is een fijne sportschool! De sfeer is goed en het personeel is vriendelijk, zowel bij binnenkomst als tijdens het sporten. Ik kom er twee keer per week voor krachttraining.

  Dat doe ik uiteraard samen met een maatje, zodat ik gemotiveerd blijf. Wat ik een groot pluspunt vind is de Women Zone. Dit is een ruimte speciaal ingericht voor vrouwen waar je in alle rust oefeningen kunt doen. Een prettig en effectief apparaat in deze ruimte is de hip thrust cable machine. Voor zover ik weet is Vital Gym Arnhem de enige in Nederland die dit apparaat heeft!

  De inrichting is verder mooi en modern, met de nieuwste apparatuur. In vergelijking met andere sportscholen vind ik dat je ook echt een ruime keuze aan verschillende apparaten hebt. Het enige minpuntje is dat parkeren wat lastig is, maar dit is te verwachten met een sportschool vrijwel middenin het centrum.

  Vital Gym Arnhem is zeker een aanrader!

  Myrna
 • Eerst moest ik me er altijd toe zetten om naar de sportschool te gaan, maar sinds ik bij Vital sport is dat een stuk makkelijker geworden! Heb gemerkt dat het belangrijk voor me is om in een fijne omgeving, met goede apparaten en een gezellige sfeer te sporten.

  De squatrekken zijn echt een uitkomst. Hierdoor kan ik bijna al mijn oefeningen doen op één plek op de beste manier mogelijk. Er staan er genoeg, dus er is er altijd wel een vrij.

  Door de ruime openingstijden komen mensen gespreid over de dag. Heb daardoor het gevoel dat het nooit echt vol is.

  Omdat het een nieuwe sportschool is die wordt gerund door 3 jonge gasten voel je de energie. Staan altijd klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt.

  Kortom, fijn plekkie dus Vital Gym!

  Daniel
 • One word- HEAVEN! From the moment of receiving a warm welcome, you endeavor motivation, energy, a competitive spirit for outgrow and support!

  If you really want to reach your goals and see the difference, oh well that’s the only place to be!!! The crew of professionals is side by side with you to guide your path of success. Moreover fellow members always bring the energetic spirit and never let you down!

  VITALGYM makes u feel home surrounded by family! They are my fam!!! And I recommend everyone to share their passion and productive sweat there!

  Fanni

DE VIRTUELE TOUR VAN VITAL GYM

Wil je even binnenkijken? Bekijk dan onze Virtuele Tour.

ADRES & CONTACT

Adres & contact

Eusebiusplein 61
6811 HG Arnhem
026-4427296
info@vitalgym.nl

Parkeren
 • De dichtstbijzijnde parkeerplekken t.o.v. Vital Gym Arnhem vind je bij het Eusebiusplein, Arien Verhoeffstraat en de Trans.
 • Ook kun je je auto kwijt bij Rozet, hier betaal je bovendien na 18:00 slechts € 0,50 per uur.
 • Op nog geen 10 minuten lopen kun je gratis parkeren, op een deel van de Nieuwe Kade (stroomopwaarts).
Een sterke mindset is van belang om je doelstelling te behalen en te kunnen behouden. Gedragsverandering begint bij veranderingsbereidheid. Vanuit daar kan er actie worden ondernomen en leren we je, hoe je jouw wilskracht om kunt zetten in skillkracht (resultaat).

Wanneer je jouw vitaliteit, shape of atletisch vermogen wilt optimaliseren dan is kracht- en of conditietraining gericht op progressie of behoud essentieel. Vooruitgang boeken motiveert om het vol te houden en daar helpen onze trainers graag bij.

 

Om jouw doelstelling te bereiken, kun je niet om voeding heen. #Superfood, #broodloos, #detox zijn tegenwoordig hippe begrippen. Maar, voeding is gewoon voeding. Wat, wanneer en hoeveel je eet heeft invloed op jouw lichaamssamenstelling, vitaliteit en (sport)prestatie. Ons team helpt je om dit voor jou praktisch en leuk te maken!

Optimaal herstel is van grote invloed op processen als vetverlies én spieropbouw. Slaapkwaliteit en de balans tussen inspanning en ontspanning spelen hierbij een belangrijke rol. Ons doel is om je ook hierin te leren wat wel en niet werkt voor jou.