Personal Coaching

Met een Personal Coaching pakket verzeker je jezelf van resultaat doordat jouw coach jouw levensstijl één op één begeleidt, waar jij dat nodig hebt.

De kwaliteit van jouw plan zit hem niet alleen in de wetenschappelijke onderbouwing maar juist in de individuele aanpak op basis van wat jij vol kunt houden. Bovendien vormt de communicatie via de Vital Coaching App een welkome stok achter de deur. 

Ons doel is om jou jouw doel om te laten zetten in resultaat!

 • Persoonlijk trainings- & voedingsplan
 • Personal Coaching door middel van de Vital Coaching App
 • Maandelijkse checkups en evaluatie via Skype of bij ons in de club
 • Twee keer per maand updates van schema’s aan de hand van je progressie
 • Personal coaching op Mindset & Recovery
 • Personal training onder de begeleiding van een specialist in biomechanica

Persoonlijk training- en voedingsplan

Ieder lichaam is anders, dat weet jij waarschijnlijk ook wel. Om die reden maken wij een plan op maat. Training en voeding samen stimuleren jouw lichaam om te ontwikkelen richting jouw fysieke doel. Deze factoren samen baseren we dus allereerst op jouw doel.


Hoe dit trainingsplan er concreet uitziet hangt vervolgens volledig af van jouw huidige conditie, trainingservaring, levensstijl en wat jij eet. Wat jij eet, hangt vervolgens weer af van wat jouw lichaam kan verdragen en wat jij fijn vindt om te eten. Wij testen deze uitgangsstatus door middel van een uitgebreide nulmeting.


Doordat onze coaches de training en voeding nauw op elkaar en op jouw levensstijl afstemmen, zul je merken dat het proces natuurlijk aanvoelt. Om effectief naar jouw doel toe te werken en vervolgens jouw bereikte fysiek te behouden, zou trainen en diëten geen struggle mogen zijn.

vital gym app

De Vital Coaching App

Manage jouw progressie vanuit één medium!

Trainingsplan

Jouw trainingsplan staat volledig geprogrammeerd in de App; je wordt set voor set door de hele training begeleid en de oefeningen worden uitgelegd in instructievideo’s.

Weekplanning

Plan jouw workouts in de kalender als stok achter de deur om op koers te blijven.

Voortgang

Houd jouw progressie doormiddel van lichaamsmetingen en foto’s, met behulp van jouw coach tijdens de maandelijkse check-ups. Daarnaast monitor je jouw trainingsvoortgang door het werkgewicht en het aantal herhalingen per training op te slaan.

Chatfunctie

De chatfunctie in de app stelt jou in staat om alle vragen omtrent jouw voortgang bij jouw persoonlijke coach neer te leggen. Jouw coach helpt jou met advies en instructies.

Voedingsplan

Ontvang jouw persoonlijke voedingsplan in de app. Maak gebruik van de voedingshandleiding om dit dieet naar wens om te vormen.

Coaching Portal

Om de training in goede banen te leiden, hebben wij een coaching portal in de zaal. Vanaf hier zal een coach met verstand van zaken jou altijd kunnen begeleiden met jouw training.

Regelmatige updates & Check-ups

Om jouw progressie en daarmee het individuele karakter van onze coaching te waarborgen, is een regelmatige check-up van essentieel belang. Om deze reden vul je wekelijks een kort vragenformulier in en heb je maandelijks een fysieke check-up met jouw coach. 

Jouw coach zal op basis van de verkregen data jouw plannen tweewekelijks tot wekelijks bijsturen of aanpassen.

Vital Education

Educatieve handleidingen, seminars en tips

Om jouw fysieke progressie rendabel te maken, is een zekere basiskennis van de tools waarmee wij jou coachen van belang. Dit maakt het bereiken van jouw doelen niet alleen makkelijk maar ook een leuke uitdaging.

Je weet namelijk precies wat je doet, waarom je het doet en hoe weinig moeite het kan kosten als je het juist doet. Bovendien geeft deze kennis jou het vertrouwen in jouw persoonlijke plan en onze coaches. 

Vital Education biedt om deze reden educatieve handleidingen, seminars en tips op basis van onze vier pijlers van succes;

 1. 1
  Mindset
 2. 2
  Nutrition
 3. 3
  Recovery
 4. 4
  Fitness

Online personal coaching is beschikbaar v.a. €75,- per maand