Update 

Reserveren via de app:
Reserveringen kunnen nu 48 uur van te voren gemaakt worden.

Kleedkamer en douches:
Vanaf 15 oktober zullen de kleedkamers en douches gesloten zijn. Kom dus in je sportkleding naar Vital Gym Arnhem.Mededeling Vital Gym Arnhem

Vital Gym Arnhem heeft alle benodigde maatregelen getroffen, zodat jij op een veilige en verantwoorde manier kunt komen sporten. Wij volgen alle protocollen, richtlijnen en maatregelen van het RIVM.

Net als voor elke andere branche gelden voor het heropenen van de sportscholen allerlei voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn onderhevig aan constante veranderingen dus houdt er rekening mee dat regels mogelijk aangepast kunnen worden. Het protocol van Vital Gym Arnhem is een levend document en zal blijven veranderen wanneer dit nodig is, uiteraard houden wij jou daarvan per email zoveel mogelijk van op de hoogte.

Bij Vital Gym Arnhem staat jouw gezondheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat je je comfortabel, veilig en thuis voelt bij ons.

Wij willen je door middel van email op de hoogte stellen van de voorwaarden die gelden bij Vital Gym Arnhem. Neem de voorwaarden met bijbehorende bijlagen dan ook altijd goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je wilt komen sporten bij ons.

Heb je nog geen mail ontvangen (ook niet in je spambox?) Stuur ons dan zo snel mogelijk een mail via info@vitalgym.nl

Bij vragen, onduidelijkheden en/of opmerkingen zijn wij ook bereikbaar via bovenstaande mail.

Team Vital Gym Arnhem

#GETYOURDAILYDOSE

Welcome @VitalGymArnhem 

Bekijk onderstaande video voor een korte hygiene impressie

Reserveren Vital Gym Arnhem 

Sporten bij Vital Gym Arnhem is momenteel alleen mogelijk door middel van een reservering (*correctie - reserveringen kunnen nu 48 uur van te voren gemaakt worden).

Het is van belang om te weten hoeveel sporters er aanwezig zijn in het centrum om te voldoen aan de maximale aantallen die gesteld worden vanuit het RIVM. Bij het aanmelden ontvang je een mail met uitleg en richtlijnen. 

Heb je nog geen mail ontvangen (ook niet in je spambox?) Stuur ons dan zo snel mogelijk een mail via info@vitalgym.nl

Huisregels

arnhem-fitness-huisregels