Beste Vitalgymmers,

Het kabinet heeft extra maatregelen bekend gemaakt om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te voorkomen door alle sportdeuren tijdelijk op slot te doen.

We moeten de moeilijke maar noodgedwongen beslissing nemen, dat wij als Vital Gym Arnhem onze deuren zullen sluiten tot ten minste 28 April 2020. Wij realiseren ons goed dat deze maatregel voor veel mensen een teleurstelling is, maar het welzijn van onze leden, medewerkers en mensen in de samenleving is belangrijker dan het commerciële aspect. 

Vital Gym Arnhem is voor veel van onze leden meer dan alleen een sportschool, het is een thuis waar mensen met veel plezier en enthousiasme samenkomen. Waar men de kans krijgt om in verschillende vormen te bouwen aan zijn of haar persoonlijke doelen, het verbeteren van sportprestaties, het loslaten van dagelijkse perikelen en het actief opzoek gaan naar ontspanning met daarnaast ruimte voor sociaal contact. We zijn 365 dagen per jaar geopend, maar onze visie blijft natuurlijk dat jullie gezondheid voor ons voorop staat.

Wij vinden het spijtig dat wij jullie de komende tijd niet kunnen ondersteunen, maar het belang van jullie welzijn en onze medewerkers staat voorop. Als kleine onderneming vinden we het ontzettend spannend, maar het sterkt ons dat dit de juiste keuze is vanuit maatschappelijk belang en het belang van onze community. We hopen jullie snel met een beter bericht te verwelkomen.

Aangezien de uitspraak is om de deuren te moeten sluiten, zullen wij jullie via digitale wegen alsnog inspireren op het gebied van sport en creatieve opties en jullie een #GETYOURDAILYDOSE of HOME workouts aanbieden. Houdt onze instagram @vitalgymarnhem in de gaten. Daarnaast staat onze crew digitaal voor jullie klaar voor fitness & leefstijl gerichte vragen via info@vitalgym.nl of stuur ons een DM.

Voor nu zorg goed voor jezelf en ook voor de mensen om je heen, blijf in beweging, probeer voedzaam te eten en take care!💪🏼 Tot snel! 

Team Vital Gym Arnhem💛


#GETYOURDAILYDOSE #Fitness #Nutrition #Recovery #Mindset #supportyourlocal