Afslanken voor Vrouwen

Voor vrouwen die op een verantwoorde manier wil afslanken

PROFESSIONELE TRAINERS

PERSOONLIJK SCHEMA GERICHT OP AFSLANKEN MET BEHOUD VAN JE VROUWELIJKE VORMEN

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN DAT VOL TE HOUDEN IS EN SPECIEFIEK AFGESTEMD OP JOUW TRAINING

RICHTLIJNEN EN TOOLS VOOR GEDRAGSVERANDERING, ONTSPANNING EN SLAAP

DIRECT CONTACT MET JE PERSOONLIJKE COACH VIA DE VITAL GYM APP

Wil je verantwoord afvallen maar jouw vrouwelijke vormen behouden?

Je huidige lichaamsgewicht is hoger dan je zou willen en het mag allemaal best een beetje strakker. Ben je al ervaren met diëten of is dit jouw eerste keer? In beide gevallen staan wij klaar om je de volgende dingen te leren:

  • De rol die training en voeding spelen bij het afvalproces
  • Hoe je op de meest efficiënte manier kunt afslanken met behoud van je vrouwelijk vormen
  • Wat de meest effectieve manier van diëten is voor JOU. Dus koolhydraatrijk of juist vetrijk, veel proteïnen of glutenvrij?
  • Welke suppletie werkt en welke juist niet?
  • Hoe je training en voeding optimaal afstemt op je doel en je dagelijkse leven

Dan is dit het juiste programma voor jou! Investeer in jezelf, je verdient het!

Waarom kies je voor Fat Loss for Women?

Je wilt graag die overtollige vetjes kwijtraken en strakker in je huid zitten, maar tijdens het afslankproces niet je vrouwelijke vormen verliezen. Met de plattere buik en strakkere billen die je voor ogen hebt, zul je je zelfverzekerder voelen. Misschien dat je op eigen initiatief al van alles hebt geprobeerd maar zonder resultaat of was je wel lekker begonnen maar kom je sinds een paar weken niet meer verder.  

Het probleem is echter, hoe pak je dit nu aan? Je hebt namelijk geen zeeën van tijd om je bezig te houden met het bedenken van het juiste plan voor je voeding en training. Laat staan dat je elke dag naar de sportschool kan gaan om dit plan te volgen. Of wellicht wil je er überhaupt niet te veel mee bezig zijn en gewoon zoveel mogelijk ontzorgt worden. Dan heeft Vital Gym de oplossing voor jou!

Hoe gaan we te werk?

Zowel een voedingsprogramma als een bewegingsprogramma is op zichzelf lang niet zo effectief als wanneer we ze samenvoegen en op elkaar afstemmen. We kijken daarom altijd naar het totaalplaatje en dat begint bij een analyse van jou als individu. Hiervoor nemen we een persoonlijke intake af om vervolgens een plan op maat te maken. Om het plan zo goed mogelijk af te stemmen op jouw uitgangsbasis, houden we onder andere rekening met je huidige fysieke conditie, huidige trainingsniveau, voedingsvoorkeur, slaap, stress en darmgezondheid. Vervolgens bespreken we dit plan met jou en passen we, wanneer nodig, de details aan op jouw wensen. Het traject zal een mix inhouden van online coaching, je persoonlijke account in de app, technieklessen van trainers op de vloer en maandelijkse gesprekken over je vooruitgang. Met dit complete coachingspakket kunnen we bijsturen waar nodig en fungeren we tegelijk als ‘stok achter de deur’.

De Vital Gym App

We hebben het coachen zo makkelijk en direct mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de Vital Gym App. In je persoonlijke account kun je op een overzichtelijke manier je plannen inzien en progressie bijhouden. Uiteraard krijg je van ons een persoonlijke uitleg die je wegwijs maakt in de app en leert hoe je je plannen kunt lezen.