Personal Coach

Met Personal Coaching ben je niet gebonden aan de agenda van je personal trainer en zelfs niet aan onze sportschool als locatie. Je krijgt namelijk persoonlijke begeleiding via de Vital Gym App. Je neemt je personal trainer dus altijd met je mee en je kunt vragen stellen via de chat wanneer het jou uitkomt.

We geloven sterk in een individuele aanpak voor optimaal resultaat. Je krijgt daarom een persoonlijk plan op basis van een intake. Via de Vital Gym App kun je je trainings en -voedingsplan goed bijhouden en kan jouw coach meekijken in je prestaties. De App bevat ook een uitgebreide oefeningenbibliotheek met instructievideo’s.

Jouw constante groei wordt gewaarborgd door je metingen en trainingen bij te houden in de app. Via de app kun je ook altijd in contact met de coach blijven.

Persoonlijk trainings- en voedingsplan

Progressie bijhouden met de Vital Gym App

Regelmatige updates van je schema's

Altijd direct contact met je coach via de app

Inclusief handige fitnesshandleidingen

Persoonlijk training- en voedingsplan

Ontbreekt het je aan de kennis om een degelijk plan uit te stippelen? We plannen een intake waarbij we je uitgangspositie vastleggen met een nulmeting om je progressie te kunnen bijhouden. Dit gebeurd o.a. via lichaamsomtrek, diverse vragen en foto’s. Op basis van deze intake, maken we een plan speciaal voor jou.

Hoe het lichaam beweegt, varieert namelijk van persoon tot persoon, waardoor ieder lichaam baat heeft bij een individuele aanpak; een oefeningsselectie op maat.

Daarnaast leert de coach je welke intensiteit, rustinterval en hoeveel herhalingen per set je het beste kunt doen om je doel te bereiken. Deze trainingsvariabelen worden gepland volgens een periodiseringsmodel op maat dat jou verzekerd van constante vooruitgang.

vital gym app

De Vital Gym App

Manage je training en -voeding vanuit één punt!

TRAINING

Toegang tot je trainingsplan

Je hebt toegang tot je persoonlijke trainingsplan. Hou je trainingen direct in de app bij en volg je prestaties.

Plan je workouts

Blijf op koers

Plan je workouts in en blijf toegewijd om je persoonlijke records te verbreken. Je kunt zelfs notificaties instellen op dagen dat je training gepland staat.

VOEDINGSPLAN

Toegang tot je voedingsplan

Volg je persoonlijke voedingsplan, hou je voeding bij in je dagboek en laat je coach je begeleiden.

Contact met je coach

Chatten en berichten

Blijf met de chatfunctie in de App in contact met je personal coach. Je onderhoud contact met je coach en kunt altijd vragen stellen wanneer het jouw uitkomt. Je coach helpt je met advies en instructies.

Track je voortgang

Statistieken en foto's

Je kunt je gewicht en lichaamsmetingen goed bijhouden. Bekijk statistieken of voeg foto’s toe van je voortgang.

COACHING PORTAL

Onze trainers helpen!

Om het maximale uit je trainingssessie te halen hebben wij op meerdere punten in de sportschool een coaching portal staan. Deze worden gebruikt door de trainers om snel inzicht te krijgen in jouw trainingsplan.

coaching-online-arnhem-pt

Regelmatige updates & Check-ups

Om ervoor te zorgen dat je vooruitgang gewaarborgd wordt is het mogelijk dat je coach je persoonlijke plan aanpast indien nodig. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks zijn, afhankelijk van of het nodig is.

Elke maand heb je een check-up moment met je coach. Jouw constante groei wordt gewaarborgd door je metingen bij te houden in de app en via het contact met de coach via de app. Maar je kunt ook langskomen bij ons in de club. 

Je kunt dit uitbreiden door de eerste vier maanden een maandelijkse techniekles te nemen om al je spiergroepen optimaal te leren trainen en zo het meeste uit de coaching te halen

Fitnesshandleidingen

Naast online personal coaching krijg je ook diverse praktische handleidingen met educatieve tips op het gebied van training en voeding maar ook slaap, stress management en motivatie. De onderwerpen van deze handleidingen zijn gebaseerd op onze vier pijlers voor groei: 

  • Mindset
  • Nutrition
  • Recovery
  • Fitness

Online Personal Coaching is beschikbaar v.a. €75,- per maand