PERSONAL TRAINING

Met Personal training & coaching verzeker jij jezelf van de meest effectieve combinatie van trainen en diëten. We geloven sterk in een individuele aanpak voor optimaal resultaat. Je krijgt daarom een persoonlijk plan op basis van een intake. Je coach leert je niet alleen veilig te trainen maar ook hoe je de oefeningen het beste uitvoert met jouw lichaamstype.

Jouw constante groei wordt gewaarborgd door je metingen bij te houden in de app. Via de app kun je ook in contact met de coach blijven, naast persoonlijk in de club. Je hebt zelf de vrijheid om je pakket samen te stellen. 

Persoonlijk trainings- en voedingsplan

Progressie bijhouden met de Vital App

Regelmatige updates van je schema's

Inclusief handige fitnesshandleidingen

Persoonlijk training- en voedingsplan

Ontbreekt het je aan de kennis om een degelijk plan uit te stippelen? We plannen een intake waarbij we je uitgangspositie vastleggen met een nulmeting om je progressie te kunnen bijhouden. Dit gebeurd via een huidplooimeting, lichaamsomtrek en foto’s. Op basis van deze intake, maken we een plan speciaal voor jou.

Hoe het lichaam beweegt, varieert namelijk van persoon tot persoon, waardoor ieder lichaam baat heeft bij een individuele aanpak; een oefeningsselectie op maat. 

Daarnaast leert de coach je welke intensiteit, rustinterval en hoeveel herhalingen per set je het beste kunt doen om je doel te bereiken. Deze trainingsvariabelen worden gepland volgens een periodiseringsmodel op maat dat jou verzekerd van constante vooruitgang.

vital gym app

De Vital Gym App

Manage je vitaliteit vanuit één punt!

TRAINING

Toegang tot je trainingsplan

Je hebt toegang tot je persoonlijke trainingsplan. Hou je trainingen direct in de app bij en volg je prestaties.

Plan je workouts

Blijf op koers

Plan je workouts in en blijf toegewijd om je persoonlijke records te verbreken. Je kunt zelfs notificaties instellen op dagen dat je training gepland staat.

VOEDINGSPLAN

Toegang tot je voedingsplan

Volg je persoonlijke voedingsplan, hou je voeding bij in je dagboek en laat je coach je begeleiden.

Contact met je coach

Chatten en berichten

Blijf met behulp van de App in contact met je personal trainer. Je coach kan ook buiten je personal training sessie met je meekijken en je helpen met advies en instructies.

Track je voortgang

Statistieken en foto's

Je kunt je gewicht en lichaamsmetingen goed bijhouden. Bekijk statistieken of voeg foto’s toe van je voortgang.

COACHING PORTAL

Onze trainers helpen!

Om het maximale uit je trainingssessie te halen hebben wij op meerdere punten in de sportschool een coaching portal staan. Deze worden gebruikt door de trainers om snel inzicht te krijgen in jouw trainingsplan.

Regelmatige Updates & Check-ups

Om ervoor te zorgen dat je vooruitgang gewaarborgd wordt is het mogelijk dat je coach je persoonlijke plan aanpast indien nodig. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks zijn, afhankelijk van of het nodig is.

Jouw constante groei wordt gewaarborgd door je metingen bij te houden in de app en het contact met de coach via de app, maar ook real life, in de club. Elke maand heb je een check-up met je coach waar jullie samen kijken naar je progressie.

coaching-online-arnhem-pt

Fitnesshandleidingen

Je ontvangt tevens diverse praktische handleidingen met educatieve tips op het gebied van training en voeding maar ook slaap, stress management en motivatie. De onderwerpen van deze handleidingen zijn gebaseerd op onze vier pijlers voor groei: 

  • Mindset
  • Nutrition
  • Recovery
  • Fitness

Personal training is beschikbaar v.a. €60,- per sessie