PERSONAL TRAINING

Met Personal training & coaching verzeker jij jezelf van de meest effectieve combinatie van trainen en diëten. We geloven sterk in een individuele aanpak voor optimaal resultaat. Je krijgt daarom een persoonlijk plan op basis van een intake. Je coach leert je niet alleen veilig te trainen maar ook hoe je de oefeningen het beste uitvoert met jouw lichaamstype.

Jouw constante groei wordt gewaarborgd door je metingen bij te houden in de app. Via de app kun je ook in contact met de coach blijven, naast persoonlijk in de club. Je hebt zelf de vrijheid om je pakket samen te stellen. 

Persoonlijk trainings- en voedingsplan

Progressie bijhouden met de Vital App

Regelmatige updates van je schema's

Inclusief handige fitnesshandleidingen

Persoonlijk training- en voedingsplan

Ieder lichaam is anders, dat weet jij waarschijnlijk ook wel. Om die reden maken wij een plan op maat. Training en voeding samen stimuleren jouw lichaam om te ontwikkelen richting jouw fysieke doel. Deze factoren samen baseren we dus allereerst op jouw doel. 

Hoe dit trainingsplan er concreet uitziet hangt vervolgens volledig af van jouw huidige conditie, trainingservaring, levensstijl en wat jij eet. Wat jij eet, hangt vervolgens weer af van wat jouw lichaam kan verdragen en wat jij fijn vindt om te eten. Wij testen deze uitgangsstatus door middel van een uitgebreide nulmeting.

Doordat onze coaches de training en voeding nauw op elkaar en op jouw levensstijl afstemmen, zul je merken dat het proces natuurlijk aanvoelt. Om effectief naar jouw doel toe te werken en vervolgens jouw bereikte fysiek te behouden, zou trainen en diëten geen struggle mogen zijn. 

vital gym app

De Vital Gym App

Manage je vitaliteit vanuit één punt!

TRAININGSPLAN

Jouw trainingsplan staat volledig geprogrammeerd in de App; je wordt set voor set door de hele training begeleid en de oefeningen worden uitgelegd in instructievideo’s.

WEEKPLANNING

Plan jouw workouts in de kalender als stok achter de deur om op koers te blijven.

Voortgang

Houd jouw progressie doormiddel van lichaamsmetingen en foto’s, met behulp van jouw coach tijdens de maandelijkse check-ups. Daarnaast monitor je jouw trainingsvoortgang door het werkgewicht en het aantal herhalingen per training op te slaan. 

Chatfunctie

De chatfunctie in de app stelt jou in staat om alle vragen omtrent jouw voortgang bij jouw persoonlijke coach neer te leggen. Jouw coach helpt jou met advies en instructies.

Voedingsplan

Ontvang jouw persoonlijke voedingsplan in de app. Maak gebruik van de voedingshandleiding om dit dieet naar wens om te vormen.

COACHING PORTAL

Om de training in goede banen te leiden, hebben wij een coaching portal in de zaal. Vanaf hier zal een coach met verstand van zaken jou altijd kunnen begeleiden met jouw training.

coaching-online-arnhem-pt

Regelmatige Updates & Check-ups

Om jouw progressie en daarmee het individuele karakter van onze coaching te waarborgen, is een regelmatige check-up van essentieel belang. Om deze reden vul je wekelijks een kort vragenformulier in en heb je maandelijks een fysieke check-up met jouw coach. 

Jouw coach zal op basis van de verkregen data jouw plannen tweewekelijks tot wekelijks bijsturen of aanpassen.

Vital Education

Educatieve handleidingen, seminars en tips

Je ontvangt tevens diverse praktische handleidingen met educatieve tips op het gebied van training en voeding maar ook slaap, stress management en motivatie. De onderwerpen van deze handleidingen zijn gebaseerd op onze vier pijlers voor groei: 

  • Mindset
  • Nutrition
  • Recovery
  • Fitness

Personal training is beschikbaar v.a. €60,- per sessie