Vital Coaching App

Om personal coaching efficiënter te maken hebben we de Vital Coaching App ontwikkeld. Hiermee kun je direct communiceren met jouw coach over het verloop van het proces en heb je je trainings- en voedingsschema’s altijd op zak.

Bovendien bevat de app 300+ video’s met instructies van de oefeningen waar de trainingsschema’s mee zijn opgebouwd, zodat je altijd zelfstandig in de sportschool aan de slag kunt. Daarnaast houd je jouw vooruitgang handig bij  door je trainingsresultaten en lichaamsmetingen in te voeren in de app.

Tot slot is de app is ook los bruikbaar en komt deze met een aantal standaardschema’s en handleidingen volgens onze 4 pijlers van succes; Nutrition, Fitness, Recovery en Mindset. Je kunt jouw progressie zelf bijhouden en gebruikmaken van de gratis voorbeeldschema’s en instructievideo’s van de oefeningen die de app rijk is.

Standaard trainings en -voedingsplannen voor jouw doel

Track je trainings- en lichaamsprogressie

+300 oefeningen met instructievideo en tekstuele uitleg

Exclusieve toegang tot onze Vital Education database

Op vaste uren uitleg bij jouw plannen door fitnessinstructeurs op de vloer

De Vital Gym App

Manage je training en -voeding vanuit één punt!

TRAININGSPLAN

Jouw trainingsplan staat volledig geprogrammeerd in de App; je wordt set voor set door de hele training begeleid en de oefeningen worden uitgelegd in instructievideo’s.

Weekplanning

Plan jouw workouts in de kalender als stok achter de deur om op koers te blijven.

Voortgang

Houd jouw progressie doormiddel van lichaamsmetingen en foto’s, met behulp van jouw coach tijdens de maandelijkse check-ups. Daarnaast monitor je jouw trainingsvoortgang door het werkgewicht en het aantal herhalingen per training op te slaan. 

Chatfunctie

De chatfunctie in de app stelt jou in staat om alle vragen omtrent jouw voortgang bij jouw persoonlijke coach neer te leggen. Jouw coach helpt jou met advies en instructies.

VOEDINGSPLAN

Ontvang jouw persoonlijke voedingsplan in de app. Maak gebruik van de voedingshandleiding om dit dieet naar wens om te vormen.

Coaching portal

Om de training in goede banen te leiden, hebben wij een coaching portal in de zaal. Vanaf hier zal een coach met verstand van zaken jou altijd kunnen begeleiden met jouw training.

Vital Education

Educatieve handleidingen, seminars en tips

Om jouw fysieke progressie rendabel te maken, is een zekere basiskennis van de tools die jij inzet van belang. Denk hierbij aan trainingsvariabelen als oefeningselectie, aantal herhalingen, rustpauzes etc. maar ook hoe jouw voeding hierop aansluit. Deze kennis maakt het bereiken van jouw doelen niet alleen makkelijk maar ook een leuke uitdaging. Je weet namelijk precies wat je doet, waarom je het doet en hoe weinig moeite het kan kosten als je het juist doet. 

Vital Education biedt om deze reden educatieve handleidingen, seminars en tips op basis van onze vier pijlers van succes;

  1. Mindset
  2. Nutrition
  3. Recovery
  4. Fitness

De Vital Gym App is beschikbaar v.a. €10,- per maand