Vital Coaching App

Om personal coaching efficiënter te maken hebben we de Vital Coaching App ontwikkeld. Hiermee kun je direct communiceren met je coach over het verloop van het proces en heb je je trainings- en voedingsschema’s altijd op zak.

Bovendien bevat de app 300+ video’s met instructie van de oefeningen waar de trainingsschema’s mee zijn opgebouwd zodat je altijd zelfstandig in de sportschool aan de slag kunt. Daarnaast houdt je je vooruitgang handig bij  door je trainingsresultaten en lichaamsmetingen in te voeren in de app.

Tot slot is de app is ook los bruikbaar en komt met een aantal standaardschema’s en 4 handleidingen volgens de 4 pijlers van Vital Gym: Nutrition, Fitness, Recovery en Mindset. Je kunt je progressie natuurlijk ook zelf bijhouden en gebruikmaken van de gratis voorbeeldschema’s en instructievideo’s van de oefeningen die de app rijk is.

Standaard trainings en -voedingsplan

Makkelijk progressie bijhouden

+300 oefeningen met instructievideos

Inclusief handige fitnesshandleidingen

De Vital Gym App

Manage je training en -voeding vanuit één punt!

TRAINING

Toegang tot je trainingsplan

Je hebt toegang tot je persoonlijke trainingsplan. Hou je trainingen direct in de app bij en volg je prestaties.

Plan je workouts

Blijf op koers

Plan je workouts in en blijf toegewijd om je persoonlijke records te verbreken. Je kunt zelfs notificaties instellen op dagen dat je training gepland staat.

VOEDINGSPLAN

Toegang tot je voedingsplan

Volg je persoonlijke voedingsplan, hou je voeding bij in je dagboek en laat je coach je begeleiden.

Contact met je coach

Chatten en berichten

Blijf met de chatfunctie in de App in contact met je personal coach. Je onderhoud contact met je coach en kunt altijd vragen stellen wanneer het jouw uitkomt. Je coach helpt je met advies en instructies.

Track je voortgang

Statistieken en foto's

Je kunt je gewicht en lichaamsmetingen goed bijhouden. Bekijk statistieken of voeg foto’s toe van je voortgang.

COACHING PORTAL

Onze trainers helpen!

Om het maximale uit je trainingssessie te halen hebben wij op meerdere punten in de sportschool een coaching portal staan. Deze worden gebruikt door de trainers om snel inzicht te krijgen in jouw trainingsplan.

Fitnesshandleidingen

Je ontvangt tevens diverse praktische handleidingen met educatieve tips op het gebied van training en voeding maar ook slaap, stress management en motivatie. De onderwerpen van deze handleidingen zijn gebaseerd op onze vier pijlers voor groei: 

  • Mindset
  • Nutrition
  • Recovery
  • Fitness

De Vital Gym App is beschikbaar v.a. €10,- per maand